szn

Lilypie Kids Birthday tickers

2008. szeptember 26., péntek

8. Négy hónaposak lettünk!

Újra 25-e van, immár negyedszerre! Annyira telik az idő, pikk-pakk jön az ovi, suli, esküvő, unokák, jaaaajjjajajjjj!!!! Ilyenkor aztán úgy érzem, minden pillanatot ki kell élveznem, amíg Dorka ilyen kicsi, mert nemsokára nem adhatok ám büntetlenül ennyi puszit majd!

Délelőtt nagy takarításba kezdtem, pakolni kellett, jönnek a szigetelősök. Éppenhogy elkészültem, mire szólt a kaputelefon. Két ember jött, az egyik pár utcányira lakik tőlünk, mármint Miskolcon, a szüleimnél. Megbeszéltük, ki melyik iskolába járt, mit dolgoznak, milyen szerszámokkal (munkahelyi ártalom), milyen harcias macskája van, mennyire elrontotta a 8 éves kisfiát az iskola, és persze mindeközben elkészült a melóval is, az összes ablak és a bejárati ajtó is szilikonos szigetelésben részesült. Azt mondják, ez olyasmi, mint ami a fagyasztóajtón is van, használati időtartama 15-20 év. Mi mondjuk nem szándékozunk itt dekkolni addig, de jó érzés tudni, hogy nem kell jövőre újra nekifutni. És működik! Átlag 1,5 fokkal melegebb van a lakásban. Azért nem mindegy, hogyha már kb 30 ezer Ft a fűtésszámla, akkor érzem is a meleget. Juhhéj!!!

Viszont a gitt is hiányzik az ablakokról, ott szépen beszökött a forgács a duplaüveg közé, mondtam anyukámnak, már csak a hörcsög hiányzik onnan :))))
Majd jól utánanézek ennek is.

Nincsenek megjegyzések: