szn

Lilypie Kids Birthday tickers

2008. december 27., szombat

101. Turné: harmadik állomás

A szentestét még Örkényben töltöttük. Pindurka nem sok mindent fogott fel az ünnepből, a karácsonyfa persze izgalmas volt, de az sem túl sokáig. Kapott egy szép, nagy mesetörölközőt, meg egy már korábban átadott szuperrágókát gömbbel a közepén.

25-én reggelre kaptunk egy kis havat ajándékba, pont annyi esett, amennyit jó nézni, de azért simán el tudtunk indulni vissza Miskolcra. Ezen a napon volt 7 hónapja, hogy Dorka megszületett :)
Az újdonságok:
- kifejezetten huncut lett a kicsike
- a súlyát majd csak a következő oltásnál tudom meg
- egyre többet üldögél, imádja, bár magától még nem megy neki, a fürdésnél is segítünk neki, így még jobban élvezi
- sokat ugrál, ha az ölembe veszem, rugózik, meg nem áll egy pillanatra sem

Az átállással itt sem volt gond, egyre jobban belejövünk. A keresztmamától kapott egy izgalmas , fejlesztő játékkönyvet, amiben tükör is van, ez minden alkalommal érdekes :)
26-án megpróbáltuk a sárgarépa+krumpli+anyatej mixet, ahhoz képest, hogy először evett ilyet, nem sok ellenállásba ütköztem, de csak a harmada fogyott el a korábbi adagnak. Jó sokat sétálunk, és elsőre meg is csípte a hideg az arcocskáját, az aloe vera hamar helyrehozta.
Ma újra próbáltuk a répás ebédet, de most már csak nagyon szenvedősen ment be a kanál, azért sok türelemmel ismét hoztuk a tervet.
Nagyon sok jó kép készült az elmúlt napokban, alig fogom tudni kiválogatni, mit is tegyek ide :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Nincsenek megjegyzések: