szn

Lilypie Kids Birthday tickers

2009. szeptember 8., kedd

282. Furcsán beteg

Még pénteken hajnalban kezdődött, elég melegnek éreztem Dorkát, adtam neki lázcsillapítót, majd úgy másfél óra virrasztás után visszaaludtunk. Napközben csak a kb. 1 hete tartó nem evés jelentkezett. Aztán délután óriási alvás, 3 órán át. Estére újra melegedés.
Szombaton hajnalban ismét 1,5 órás virrasztás, egész napos lázcsillapítás. 38,2 volt popsiban, majdnem láz, de tartósan.
Vasárnap hajnalban ugyanez. De csak estére jött újra a melegedés, már 38,7. Éjszaka alig aludtunk.
Hétfőn reggel kihívtam a doktornéninket. Elmeséltem, hogy se köhögés, se nátha, se kiütés, se fülfájás, csak ez a hosszan tartó hőemelkedés és étvágytalanság a tünetek. Megnézte Dorkát, csodálkozott, hogy senki nem beteg rajta kívül, nem voltunk tömegben sem. A torka piros, és aznap már fosizott is egy nagyot. Írt fel antibiotikumot, ha nem javul csütörtökig, akkor vissza kell mennünk vizelettel. Sok teát kell innia, és lehetőleg olyat ennie, ami megfogja a hasát. Ezen az estén volt először láztalan és nem is kellett éjszakáznunk.
Az étvágya még mindig csapnivaló, bár talán picit javul. És 1 napja nem kellett lázat csillapítanunk. De elég nehéz vele, nagyon nyűgös, anyás, bele kell erőszakolni a kanalas gyógyszert.
Azért remélem, mostantól már csak javulni fog.




2 megjegyzés:

Zsóka írta...

gyógyulj meg, kicsilány!

Családanyu Viki írta...

Mielőbbi jobbulást!
Hasonló van nálunk is, csak hasmenés nincs, viszont a láz 40 fokos is és alig csillapítható :(