szn

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. november 14., vasárnap

437. Mostanában

A bölcsi a nagy hisztériás jeleneteken kívül jót is hozott Dóri életébe. Az egyik ilyen a rajzolás. Egyszer csak szól, hogy kér ceruzát, adunk neki lapot, és ő beleveti magát a művészetbe :)

A színeket még mindig nagyon keveri, mintha meg sem akarná jegyezni őket. Kétféle motívum jelenik meg a papíron, az egyik az aláírós, a másik a csigavonal. Persze nem tudom, ez mit jelent pontosan, de majd utánanézek.


Aztán elkezdte végre érdekelni Dórit az építőkocka, egyenlőre csak a mesekockával játszunk, de már súgtam a Mikulásnak, Jézuskának, hogy szívesen látnánk "rendes" fa építőkockát :)
Szintén nagy változás, hogy ügyesen lapozza a mesekönyveket, a bölcsiben ebéd után olvasnak nekik, lehet, hogy én is elkezdem. Eddig lehetetlenség volt bármiféle könyvből felolvasni, mert azonnal elvette és egyáltalán nem hallgatta a szöveget.
És a kedvencem: egyszer csak rázendít, és jönnek mindenféle mondókák, dalok, versikék, amik ráragadtak a bölcsiben és itthon :)
De annyira hirtelen és egyedi pillanatok ezek, hogy egyenlőre képtelen vagyok rögzíteni. Remélem, azért majd összejön. Mindenesetre megkérdeztem, hogy éppen mit hallgatnak bent, hogy itthon is meglegyen.
És a végén egy kis huncutság:


Nincsenek megjegyzések: