szn

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. szeptember 28., kedd

423. Beteg

Korábban már említettem, hogy Dóri nincs teljesen jól. Vasárnap már egyértelműen látszott, hogy őt is utolérte ez a felső légúti nyavalya. Annyira nem folyik az orra, hogy egyfolytában törölni vagy fújni kellene, de eléggé zavarja, emiatt is köhög. És sajnos elég csúnyán. Szerencsére hőemelkedése, láza nincsen. Próbáljuk kúrálni mindennel, ami nem gyógyszer, kap hársmézet, hársfa teát kamillával, sok-sok C-vitamint, estére bekenem a hátát meghűlésre való krémmel, megy neki a levegőtisztító.
Tegnap elmondták, hogy semmit nem evett a bölcsiben, aludni sem tudott túl sokat. Ez este sem nagyon változott, nem evett, a tápot azért megitta. Éjfél után felébredt a köhögésre, nagyon szárazon és sokat köhögött, és csupa takony volt. Nagyon nehezen aludtunk vissza.
A bölcsiben ma sem evett, viszont nem túl taknyos és alig köhög. Remélem, a javulás útjára léptünk.
Megmérték a gyerekeket a bölcsiben, Dóri 92 cm és 14,5 kg. És új fejlemény, hogy az akaratosabb gyerekekkel szemben ő is határozottan fellép, ha kell, erővel. Azonban, amint rászólnak, hogy ez fáj, azonnal abbahagyja és bocsánatot is kér..

Nincsenek megjegyzések: